Nieuwe multifunctionele opbouw voor Gagelmans afbraakwerken

Afbraakwerken Gagelmans is actief sinds 1980 en is gespecialiseerd in afbraakwerken voor privé, industrie en overheid.
Afbraakwerken Gagelmans is een modern bedrijf met een gecontroleerde expansie dat beschikt over modern materiaal aangepast aan de noden van het milieu.
Conform de geldende wetgeving beschikt afbraakwerken Gagelmans over een vergunning klasse 3G5.

 

Het chassis Mercedes Arocs 3348K 6x4 met halflange cabine heeft een wielbasis van 3900 mm + 1350 mm en is voorzien van een motor-pto.
Door de multifunctionele opbouw kan dit voertuig zowel worden ingezet als trekker voor oplegger-transport, als compacte achterwaartse kipper en als containervrachtwagen.
Het WAF hydraulisch wisselsysteem zorgt er voor dat de diverse afzetbare opbouwen op een minimum van tijd en op een veilige manier kunnen worden gewisseld.

 

 

 

De afzetbare achterwaartse kipper heeft een nuttige binnenlengte van 5200 mm, een hoogte van 1000 mm en een binnenbreedte van 2420 mm en is volledig uitgevoerd in hoogwaardige staalplaat HARDOX.450.
Bovendien werd de laadbak voorzien van een automatisch dekzeil MARCOLIN met manuele zwengelbediening links vooraan.

 

 

 

De afzetbare opleggerkoppeling is een SAF-Holland 2", de hydraulische installatie is voorzien om zowel met opleggers met een fronthefcilinder als met een schaarsysteem te kunnen werken.

 

 

 

Het VDL schuifarm haaksysteem met capaciteit 22 ton heeft een systeemlengte van 5200 mm. Door de hydraulisch uitschuifbare bumper kunnen containers met een nuttige binnenlengte van 6000 mm wettig getransporteerd worden.
De motor-pto zorgt voor een bijzonder vlotte werking van het haaksysteem. 

 

Vrachtwagens
Daf
Iveco
Man
Mercedes
Renault
Scania
Volvo