Service en herstellingen

Voor het eigen opgebouwd materiaal levert onze naverkoopdienst een zeer degelijke flexibele service, zowel in onze werkhuizen als met de servicewagen op verplaatsing.

Tevens staan wij ter uwer beschikking voor het uitvoeren van herstellingen aan alle soorten hydraulische opbouwen van alle merken, zoals kippers, haaksystemen, kabelsystemen, portaalarmsystemen, laadkranen, schaarliften, autotransporteropbouwen, graaf- en laadkombinaties,enz...

Onze herstellingsafdeling voor cilinders staat klaar voor de herstelling van alle merken en soorten hydraulische cilinders, van klein tot groot.

Voor staalstraal- en schilderwerk kan u terecht in onze goed uitgeruste staalstraal- en spuitcabine.
Naast het staalstralen en het schilderen van nieuw materiaal kan u hier terecht voor de herschildering van komplete vrachtwagens en alle soorten opbouwen.

Voor het uitvoeren van plaatwerk hebben we goed uitgeruste cnc gestuurde machines ter beschikking,
plooi- en knipwerk tot 6000 mm lengte en tot 10 mm dikte behoort tot onze mogelijkheden.

In onze draaierij-afdeling kan u terecht voor boor- draai- en freeswerk, volgens plan, op conventionele en cnc- gestuurde machines.

De kombinatie van onze modern uitgeruste werkplaatsen, onze jarenlange ervaring, onze zeer ruime voorraad aan diverse hydraulische en mechanische wisselstukken en onze doorgedreven zorg voor kwaliteit laat ons toe om de vermelde herstellingen en service zeer snel en tegen een interessante prijs uit te voeren.


Vrachtwagens
Daf
Iveco
Man
Mercedes
Renault
Scania
Volvo