Het bedrijf

In 1930 stichtte August Firlefyn, vader van Jozef en grootvader van Tony en Walter, de Werkhuizen August Firlefyn, het begin van een verhaal... 

In juli 2017 kwamen alle aandelen in bezit van Tony Firlefyn, hiermede werd een verdere basis gelegd voor de toekomst van WAF.

Momenteel is WAF uitgegroeid tot een bekende naam in België op het gebied van de produktie en montage van kippers en wisselsystemen en de montage van containersystemen en laadkranen op vrachtwagens.

Actieve produktontwikkeling, flexibiliteit, nauw kontakt met de klant en een doorgedreven zin voor kwaliteit hebben WAF gemaakt tot wat het nu is, een familiale kmo die marktleider is in zijn sector, veelzijdig en constructief.

Veelzijdig constructief kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden en bestrijkt daardoor de volledige onderneming en haar core-competences.

Veelzijdig betekent multifunctioneel, multidisciplinair, flexibel.
Technische know-how op diverse vlakken, dynamische medewerkers en een degelijke service na verkoop illustreren deze bedrijfswaarde.

Constructief is synoniem voor opbouwend.
Letterlijk wordt er van een stuk metaal een onmisbaar werkinstrument gemaakt.
Constructiebouw op vrachtwagens, dat is waar WAF sterk in is.
In de figuurlijke zin betekent constructief dat er samen met de klant naar de beste oplossing wordt gezocht, in overleg komen beide partijen tot het beste resultaat.

Veelzijdig constructief is alles omvattend.
WAF is veelzijdig als het op constructie aankomt.
WAF is constructief om de wens van de klant te realiseren.
Kippers, containersystemen, laadkranen, en wisselsystemen worden op maat van de klant gemaakt of gemonteerd, elke uitvoering wordt beschouwd als vraagspecifiek.
De klant kiest, het resultaat wordt zijn werkinstrument.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrachtwagens
Daf
Iveco
Man
Mercedes
Renault
Scania
Volvo