Twee nieuwe multifunctionele WAF opbouwen voor klant ADAMS Polendam.

Al meer dan 50 jaar is ADAMS Polendam uit Beerse een betrouwbare partner voor de recyclage van bouw- en sloopafval én voor het uitvoeren van grond-, afbraak- en infrastructuurwerken.
Het bedrijf uit de Noorderkempen, met ook een vestiging in Massenhoven, kan instaan voor de afbraak van een bouwwerk, het transporteren, sorteren en recycleren van het bouwpuin en het opnieuw bouwklaar maken van een perceel.
Naast ADAMS Polendam en ADAMS Massenhoven is ADAMS Aannemingen gespecialiseerd in alle mogelijke grond-en sloopwerk. Een uniek aanbod voor de regio.

Twee nieuwe vrachtwagens MAN TGS 41.400 8x4 BB werden voorzien van een multifunctioneel hydraulisch wisselsysteem WAF om een maximale flexibiliteit en rentabiliteit te garanderen.

Door de volledige hydraulische werking van het wisselsysteem, het gebruik van hoogwaardige hydraulische snelkoppelingen en de industriële stekker die de pneumatische en electrische verbindingen combineert kan het wisselen van de diverse opbouwen op zeer korte tijd en veilig uitgevoerd worden.

Naast de nieuwe afneembare opbouwen zijn deze vrachtwagens ook voorzien om te werken met de bestaande afneembare opbouwen.

De afneembare kipper WAF met vaste zijwanden, 6500 mm x 2400 mm x 1100 mm is volledig uitgevoerd in HARDOX.450.

 

De afneembare betonmixer heeft een nominaal volume van 9 m3.
De mixer wordt aangedreven door een bovenliggende nokkenas-pto via een cardan die voorzien is van een snelkoppeling. 
De mixer is voorzien van een stalen watertank met inhoud 625 liter en een inox toeslagstoffentank met inhoud 65 liter.

 

Het afneembare haaksysteem VDL-s-25-6400 heeft een capaciteit van 25 ton.
Door de hydraulisch uitschuifbare bumper kunnen naast korte containers van 5000 mm de lange containers tot 7000 mm reglementair worden getransporteerd.

 

alle nieuws
Vrachtwagens
Daf
Iveco
Man
Mercedes
Renault
Scania
Volvo