Kippers voor grond- en afbraakwerken

De achterwaartse kippers, ontworpen voor het zware werk.

In functie van het vrachtwagenchassis worden de juiste uitvoering, capaciteit en afmetingen van de kipper bepaald.

 

Door het bundelen van onze technische know-how met de praktische ervaring van onze klanten kunnen wij u de kipper aanbieden die optimaal geschikt is voor het door u uit te voeren werken. Het kipsysteem kan uitgevoerd worden met 2 onderwaartse telescopische cilinders, een fronthefcilinder of een schaarsysteem.Een oliedrukpomp met hoog debiet zorgt voor een zeer snelle werking van de kipper.
De laadbak wordt uitgevoerd in staalplaat QSTE.380, QSTE.690 of HARDOX.450.
Door het gebruik van deze hoogwaardige staalplaten kan het eigen gewicht van de opbouw worden beperkt zonder dat dit een nadelige invloed heeft op de sterkte van het geheel.


Kwaliteit staat voorop, daarom voorzien wij in de standaard afwerking afgeschuinde bovenrandprofielen, schuine hoeken tussen de bodem en de zijwanden, een degelijke kabienbescherming, rubber silentblokken tussen de laadbak en het hulpraam, een degelijk pneumatisch sluitwerksysteem van de achterklep, alle lasnaden continu afgelast....
Ook aan het uitzicht van de laadbak wordt veel belang gehecht, de versterkingen, de voor- en achterzijde kunnen, indien gewenst, schuin worden uitgevoerd.
Een zeer degelijke staalstraling en schildering met kwaliteitslak zorgen voor een perfekte afwerking van het geheel.


Vrachtwagens
Daf
Iveco
Man
Mercedes
Renault
Scania
Volvo