ROMAR AANNEMINGEN

 

Aannemingen Romar is in alle bouwstijlen thuis. Moderne, hedendaagse villabouw alsook de rustieke bouwstijl kent voor Romar geen geheimen. Niet enkel voor woningbouw maar ook wanneer u een groter bouwproject wil realiseren zoals bijvoorbeeld een appatementsbouw kunt u beroep doen op Romar.

 

Voor het opbouwen van hun nieuw voertuig Scania R520 B6X4 HB met wielbasis 3750 mm+1350 mm heeft Romar het vertrouwen gegeven aan WAF, waarvoor dank ! 
Het voertuig is voorzien van een multifunctioneel wisselsysteem waarbij het kan ingezet worden als trekker en als containerwagen.

 

 Het afzetbare haaksysteem VDL heeft een capaciteit van 22 ton en een systeemlengte van 5000 mm. De Dynamic Controller+ bediening zorgt voor een snelle en precieze bediening.
Ook de functies van het wisselsysteem worden weergegeven op het display van de DCP bediening.

 

 De container met binnenafmetingen 5100 mm x 2400 mm x 1000 mm is volledig uitgevoerd in hoogwaardig HARDOX.450 staal en achteraan voorzien van een universeel werkende franse deur. Tevens werd deze container voorzien van een automatisch werkend afdeksysteem Marcolin met afstandsbediening.

 

 Het afzetbare haaksysteem is met het hydraulisch wisselsysteem op een zeer eenvoudige en veilige manier uitwisselbaar met de afzetbare opleggerkoppeling 2" zodat het voertuig zeer flexibel kan worden ingezet.

 

 

 

Vrachtwagens
Daf
Iveco
Man
Mercedes
Renault
Scania
Volvo