7 nieuwe opbouwen voor Bongaerts Recycling

Bongaerts Recycling is gespecialiseerd in professionele archiefvernietiging , de aankoop en recyclage van oud papier en afvalbeheer.


Kortom, bent u op zoek naar een specialist in afzetcontainers of zelfpersende containers, of bent u eerder op zoek naar een specialist in archiefvernietiging en de recyclage van oud papier dan bent u bij Bongaerts Recycling beslist aan het juiste adres.

Als jarenlange klant bevestigt Bongaerts Recycling zijn vertrouwen in WAF.
5 vrachtwagens Scania G410 LB6X2*4HNA en 2 vrachtwagens VOLVO FM420 6X2 werden door WAF voorzien van een haaksysteem VDL - S - 22 ton - 6400 mm.

Door de systeemlengte 6400 mm in combinatie met de hydraulisch uitschuifbare bumper kunnen containers tot 7000 mm lengte probleemloos en volledig wettig worden behandeld en getransporteerd.

Alle systemen werden tevens voorzien van de revolutionaire DYNAMIC CONTROLLER+ bediening die een bijzonder snelle, precieze en bedrijfszekere werking garandeert.

Door een CO2 reductie van 53.5 % en een return on investment kleiner dan 2 jaar is dit niet alleen een milieubewuste maar ook een rendabele investering.

toutes les nouvelles
Camions
Daf
Iveco
Man
Mercedes
Renault
Scania
Volvo