Kippers met stalen afklapbare zijwanden

De achterwaartse kippers, ontworpen voor het aannemerswerk.

In functie van het vrachtwagenchassis worden de ideale uitvoering, capaciteit en afmetingen van de kipper bepaald.
Door het bundelen van onze technische know-how met de praktische ervaring van onze klanten kunnen wij u de kipper aanbieden die optimaal geschikt is voor het door u uit te voeren werken. Het kipsysteem kan uitgevoerd worden met 2 onderwaartse telescopische cilinders, een fronthefcilinder of een schaarsysteem.
Een oliedrukpomp met hoog debiet zorgt voor een zeer snelle werking van de kipper.
De laadbak wordt uitgevoerd in staalplaat QSTE.380, QSTE.690 of HARDOX.400.
Door het gebruik van deze hoogwaardige staalplaten kan het eigen gewicht van de opbouw worden beperkt zonder dat dit een nadelige invloed heeft op de sterkte van het geheel. De afklapbare zijpanelen worden voorzien van horizontale of vertikale versterkingen.

De middenstijlen zijn uitneembaar of afklapbaar.
Om de zijpanelen gemakkelijk te kunnen openen en sluiten kunnen deze worden uitgerust met compensatieveren in de stijlen. Voor een optimaal komfort kunnen de zijpanelen worden voorzien van een hydraulisch cilinder en hydraulische sluitingen.

Kwaliteit staat voorop, daarom voorzien wij in de standaard afwerking een degelijke kabienbescherming, rubber silentblokken tussen de laadbak en het hulpraam, een degelijk pneumatisch sluitwerksysteem van de achterklep, alle lasnaden continu afgelast, alle scharnieren voorzien van smeernippels....
Speciale aandacht wordt besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de opbouw, deze wordt zo laag mogelijk uitgevoerd.

Indien de opbouw ook wordt voorzien van een laadkraan kunnen wij zorg dragen voor de montage, vast achter de kabien, of afneembaar achteraan.
Een zeer degelijke staalstraling en schildering met kwaliteitslak zorgen voor een perfekte afwerking van het geheel.

 

 

 


 

Vrachtwagens
Daf
Iveco
Man
Mercedes
Renault
Scania
Volvo