Asfaltkippers

De achterwaartse kippers, ontworpen voor het vervoer van asfalt.

In functie van het vrachtwagenchassis worden de ideale uitvoering, capaciteit en afmetingen van de kipper bepaald.
Door het bundelen van onze technische know-how met de praktische ervaring van onze klanten kunnen wij u de kipper aanbieden die optimaal geschikt is voor het door u uit te voeren werken.
Het kipsysteem kan uitgevoerd worden met 2 onderwaartse telescopische cilinders, een fronthefcilinder of een schaarsysteem.
Een oliedrukpomp met hoog debiet zorgt voor een zeer snelle werking van de kipper.

De laadbak wordt uitgevoerd in staalplaat QSTE.380, QSTE.690 of HARDOX.400.
Door het gebruik van deze hoogwaardige staalplaten kan het eigen gewicht van de opbouw worden beperkt zonder dat dit een nadelige invloed heeft op de sterkte van het geheel.
De isolatie van de laadbak wordt uitgevoerd met vaste isolatie en aluminium dekplaten.




Het afdekken van de asfaltlading wordt uitgevoerd met een dekzeil, bevestigd op stalen kabels of voorzien van een lateraal oprolsysteem.
In optie kan de laadbak ook worden voorzien van een hydraulisch werkend multi-kap systeem, een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat zorgt voor een perfekte afdekking van de lading.
De achterzijde van het voertuig wordt volledig aangepast in functie van het asfaltmachine.




Kwaliteit staat voorop, daarom voorzien wij in de standaard afwerking afgeschuinde bovenrandprofielen, schuine hoeken tussen de bodem en de zijwanden, een degelijke kabienbescherming, rubber silentblokken tussen de laadbak en het hulpraam, een degelijk pneumatisch sluitwerksysteem van de achterklep, alle lasnaden continu afgelast....





Een zeer degelijke staalstraling en schildering met kwaliteitslak zorgen voor een perfekte afwerking.











 

Vrachtwagens
Daf
Iveco
Man
Mercedes
Renault
Scania
Volvo